Schenker stoppar leveranser till Rinkeby

Chaufförer från budfirman DB Schenker har utsatts för rån, stenkastning och misshandel vid leveranser till Rinkeby i norra Stockholm. Nu stoppar Schenker alla transporter till förorten.

– Våra chaufförer vågar inte åka dit. Det är ett jätteproblem, säger Pierre Olsson, press- och informationschef på DB Schenker.

Det är flera incidenter under de senaste veckorna mot företagets paketbilar som ligger bakom beslutet att åberopa Force majeure. Enligt Pierre Olsson är det ungdomsgäng som ligger bakom rånförsöken och våldet mot deras anställda. 

– Det är en förfärlig situation, och vi kan inte tvinga chaufförerna att åka in i området om de riskerar att bli misshandlade. Men mediciner och andra varor måste ju ut till butikerna.


http://www.dn.se/nyheter/sverige/budfirman-schenker-stoppar-leveranser-till-rinkeby/

Herregud vad synd det är om dom här stackars invandrarna... Förstår ni inte att dom egentligen gråter inombords? Dom behöver en kram. Det handlar inte alls om personlig moral, det handlar om att dom inte har jobb. Japp, det är allt det handlar om. Dom behöver jobb! Det hade förändrat HELA deras personlighet! Ifall dom fick jobb så hade dom slutat lyssna på hiphop-musik, och då hade dom inte tyckt att det är häftigt att vara gangster längre.

Ifall dom fick jobb så hade dom slutat vara rasister mot Svenskar. Dom hade inte kallat vita tjejer för ”svennehoror” för att dom själva har usel kvinnosyn, och dom hade inte rånat vita Svenska ungdomar på deras mobiler bara för att få känna sig häftiga, vilket är resultatet av Amerikansk ghetto-kultur.

För det är utanförskapet som är boven, eller hur? Det har absolut ingenting att göra med det faktum att man faktiskt inte får något straff ifall man är kriminell i Sverige, man får spendera 72 timmar på att sopa golv och en kanelbulle. I Sverige lönar det sig att vara brottsling då det inte finns några som helst konsekvenser för ens agerande. Det Svenska samhället skickar stolt ut budskapet: ”Använd andra människor som köttdockor. Det är det dom är till för. Men bara om du är utländsk eller vänster-anhängare.”

Det har absolut ingenting att göra med det faktum att det Svenska samhället inte ställer några krav som helst på att invandrare ska bete sig åt som civiliserade människor, och att till och med högt uppsatta politiker avskyr allt som har med moral att göra och istället hittar på ursäkter åt den värsta sortens avskum - bara för att inte bli kallade "rasister", så att dom kan vinna mer röster.

Glöm inte bort att rösta på Socialdemokraterna: partiet som anstränger sig för att muslimska fundamentalister ska få sitta i regeringsplatser. http://www.expressen.se/nyheter/beviset-s-lovar-att-samarbeta-med-smr/ 


Kultur spelar ingen som helst roll, vare sig det handlar om gangster-kultur eller hederskultur, för jobb löser precis allting. Mångkultur 2014.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik