Paow har alltså gått över till FI nu?

I min senaste video så pratade jag om hur hjärndött och ytligt folk röstar när dom bara utgår ifrån partinamn och inte ens läser partiprogrammet, och efter jag laddat upp videon så råkar jag stöta på två stycken kändisar som gör precis detta.

1. http://nyheter24.se/noje/bloggvarlden/776670-darfor-byter-paow-ut-sd-mot-fi-i-arets-val
Varför i helvete skulle en dokusåpakändis som är känd för att knulla i TV vilja rösta på ett parti som vill förbjuda strippklubbar, förbjuda "sexig reklam" och kanske t.o.m. förbjuda porr i framtiden? Det säger väl allting om vilken kvinnosyn FI har, och hur dom vill inskränka på andra kvinnors kroppar? FI står inte upp för alla kvinnor som finns, dom står bara upp för "rätt" sorts kvinnor. Dom står inte upp för kvinnorna som faller utanför yrkes- och sexualitets-normen.

Så vad tror Paow att FI skulle tycka om en tjej som henne som skaffar silikon-pattar och har sex på TV? Tror du verkligen att Gudrun Schyman sitter hemma och gottar sig åt Paradise Hotell? Tror du hon sitter där och uppskattar "hur starka kvinnor har blivit som vågar göra vad dom själva vill!" ? Eller tror du hon ser dom som hjärntvättade offer inför patriarkatet som kränker sig själva bara för att kunna duga åt männen? Och att Paradise Hotel är objektifierande och bidrar till våldtäktskulturen? Jag tror knappast dom tar Paow's parti när det kommer till levnadssätt och samhällsvärderingar.

För bara nått år sen så snackade Paow om att Sverige borde begränsa invandringen, har för mig att hon t.o.m. har hållt på moderaterna ett tag, och nu röstar hon på ett radikalt vänster-parti som vill ha totalt öppna gränser?

Om du bryr dig om jämställdhet, varför i helvete skulle du vilja rösta på ett parti som har föreslagit "mansskatt" och att BARA män ska "omskolas" för att rädda miljön? Det ÄR sant att fler män än kvinnor kör bil, men vet du vad det beror på? Det beror på att yrken som kräver att man kör bil, såsom lastbilschaufför, är mansdominerade. Anledningen till att statistiken ser ut som den gör är alltså för att MÄN HAR JOBB. Vad har FI tänkt att göra egentligen? "Utbilda" män så att dom inte ska skaffa jobb där det krävs att man kör bil? Hur verklighetsförankrad är man i sin politik då? Bryr man sig om miljön eller vill man bara straffa män för att dom är män?
 

Men hur skulle Paow kunna veta något av det här? Hon har inte läst FI's partiprogram. Hon är bara trött på att bli slutshamead och i sin frustration så röstar hon på ett parti bara för att hon har hört deras ytliga slogans, inte för att hon vet vad dom står för.

2. Den andra kändisen är Ken Ring. Du kan ju tänka dig hur förvånad jag blev när jag gick in på hans Facebook och såg att han uppmanade folk att rösta på MILJÖPARTIET: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152675446526092
och hans enda motivering är: "Så om jag kan ge mina fans nån typ av riktning så är det nog MIljöpartiet. Dags för oss att ta hand om naturen och varandra."

Vad är det för substanslös skit? Är Ken Ring ens medveten om vilken radikal feminist-politik som Miljöpartiet har börjat föra på senare år? Vad tror han att Åsa Romson hade sagt ifall hon hade lyssnat på "Softar" och hört repliken: "Hellre en fet spliroon än en fitta"? Det finns ju ingen tvekan om att dom ser en vulgär rappare som Ken som sexist. För att inte tala om det faktum att han har suttit i TV och föreslagit att man borde minska invandringen för att ta hand om dom som redan är här, och så uppmanar han folk att rösta på ett parti som vill ÖKA invandringen? Jag tycker inte att han känns särskilt påläst, gör du det?

Har Ken efterforskat hur realistiskt och konstruktivt det skulle vara att ställa om till 100% förnybara energikällor? Vet han ens vad förnybara energikällor innebär? Eller röstar han på Miljöpartiet på grund av att dom heter Miljöpartiet? Det finns ju faktiskt andra partier som värnar om miljön också.

Och egentligen så kanske MP's politik inte alls är den miljövänligaste. Att vilja ha vindkraftverk överallt är knappast en lösning på alla våra problem. Det finns nackdelar också, som att det skrämmer djuren och rubbar ekosystemet, och det är även rätt opålitligt att förlita sig på blåsväder för energi. Hur vet man att någon som påstår att dom värnar om miljön verkligen har bäst förslag för att värna om miljön? Dom kanske bryr sig mest, men dom kanske bryr sig på helt fel sätt.

Det som gör mig så förbannad är att de här två personerna är kändisar och därmed har dom VÄLDIGT mycket makt och inflytande. Och denna makt utövar dom på det absolut mest ansvarslösa sättet möjligt: Dom säger åt människor att rösta på ett parti utan att ens ha läst det jävla partiprogrammet. Dom förespråkar inte kritiskt tänkande och att söka ut kunskap på egen hand, dom förespråkar intellektuell ytlighet. Och det gör mig spyfärdig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik