FI har fortfarande inte gett sig, ser jag.

http://altid.se/en-riksdag-vita-man-ar-inte-demokrati/

Fortfarande så upphakade på kön och hudfärg xD Hur orkar dom?

”I Sverige lever dessutom 1,5 miljoner människor som är utrikesfödda och som också saknar rättvis representation. I regeringen finns inte en enda person som är utrikesfödd.”

Vem fan bryr sig? Varför tror dom att en utlänning i riksdagen möjligtvis skulle kunna vara ”representativ” för alla utlänningar på något sätt? Det finns en Bosnisk snubbe i Folkpartiet, representerar han mig på något sätt? Fan heller. Jag är ingen folkpartist, och vi har inte samma åsikter. En vit svensk kvinna skulle kunna representera mig långt mycket mer än en invandrare från mitt hemland, allting handlar ju om åsikter. Varför vill dom totalt ignorera åsikterna? Dom hävdar på fullt allvar att kön och hudfärg måste bli mer relevant inom politiken.

”För det spelar roll vems erfarenheter som politiken utgår från. Idag är makten en vit man som sällan själv levt med hatbrott, våldtäkter, diskriminering eller erfarenheter av krig, förföljelse och flykt.”

Du har rätt. En krigsskadad somalier som har varit barnsoldat innan han kom till Sverige vore ju så mycket bättre på att forma samhället till det bättre, eller hur? Eller varför inte en överparanoid svart brud som har upplevt rasism några gånger i sitt liv, och nu tycker att hon ser det överallt bara för att hon inte kan hantera negativa upplevelser utan att börja övergeneralisera och inbilla sig ”strukturer” överallt?

Jag som invandrare vill verkligen att en människa som tycker att ordet ”negerboll” är ett stort samhällsproblem ska få forma världen vi lever i. För hon vet ju så mycket bättre än någon annan, eller hur? Den som har haft mest traumatiska upplevelser i livet VINNER! Det spelar ingen roll att det finns hur många svarta människor som helst som har upplevt precis samma rasism och ändå inte söker sig till ett radikalt skit-parti som FI, dom människorna ska vi bara ignorera, för de enda ”rasifierade” som är värda att lyssna på är dom som är med i radikala röda FI. Dom som är med i SD eller M ska vi bara ignorera.

Det är så lustigt att det finns partier som bryr sig precis lika mycket om rasism och diskriminering som vad FI gör och som har faktiskt konkreta konstruktiva förslag också (kolla Piratpartiet: http://www.piratpartiet.se/integration/ ), men ÄNDÅ så är dom inte lika radikala, hetsiga och hudfärgs-fixerade som vad FI är. Det kanske är dags att inse att man inte behöver hata vita män och se sig själv som ett offer för att kunna kämpa mot rasism och diskriminering?

”Vi kommer aldrig acceptera att andra definierar våra liv, våra problem och våra lösningar åt oss. Vi för vår egen talan och nu tar vi plats i maktens rum.”

Precis. Ni för er talan. Ni för talan för de traumatiserade, paranoida, rasistiska, sexistiska och lättkränkta. Ni för INTE alla kvinnors talan, och ni för säkert som fan inte utlänningarnas talan heller. Jag har aldrig någonsin sett en FI-politiker stå upp mot rasismen som vita invandrare får uppleva av bruna invandrare för att dom ”inte är tillräckligt blattiga och ser ut som svennar”. Försök inte att utnämna er själva till någon slags representanter för de förtryckta, för det misslyckas så jävla hårt innan ni ens har fått chansen att tala färdigt. Vi vet vad ni är.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik