Det Islamistiska hotet mot England, och Sverige?


Det är alltså såhär England ser ut, tack vare en ansvarslös invandringspolitik som inte ställer några som helst krav på invandrare att anpassa sig. En sjö av bokstavstroende muslimska extremister som protesterar för att frun till en självmordsbombare blev arresterad. Dom marscherar på gatan och skriker att den Engelska polisen ska brinna i helvetet och håller upp skyltar där det står: ”SHARIAH – THE SOLUTION FOR UK”.

Det är såhär ett land ser ut tills slut, när det inte finns någon assimileringsprocess i samhället och ingen som helst tanke att invandrare ska ta seden dit dom kommer. Låt mig bara klargöra redan nu att en sekulär muslim, som inte är ett bokstavstroende rövhål, tycker att det är en bra idé att ta seden dit man kommer. En vettig muslim hade inte betett sig som demonstranterna i den där videon gör. Fega vidriga politiker som inte vågar ta tag i invandringspolitiken gör alltså BARA den värsta sortens extremister en tjänst, inte de sekulära muslimerna som vet hur man tar seden dit man kommer. Jag känner många muslimer och dom är helt vanliga människor som vilken annan Svensk som helst.

Det framkommer redan obehagliga rapporter om extrema organisationer i Sverige som förkastar det västerländska samhället: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&artikel=5963116

Det finns fundamentalister i Sverige. Det finns extremister. Det finns jihadister. Och dom är ett större hot mot det Svenska samhället än vad nazisterna är. Detta är ett faktum. Detta är vad SÄPO har gått ut med. Men ändå så pratar man allra minst om det islamistiska hotet. Och så finns det folk som är förvånade över att SD bara blir större?

Vilken människa som helst med ett någorlunda kritiskt sinne och koll på verkligheten borde fatta att det finns onda krafter närvarande i Sverige och att det är enormt viktigt att inte låta Islamism och fundamentalismen få fotfäste, innan Sverige utvecklas åt samma extrema håll som England.

Varken Svenskar eller sekulära muslimer tjänar på människor som Erik Ullenhag, eller Mona Sahlin, eller Socialdemokraterna som verkar försöka införa nån form av politisk Islam, eller någon i Feministiskt Initiativ, eller Vänsterpartiet, eller Miljöpartiet. Dom här människorna är dom största islamofoberna av alla, för dom har verkligen en sinnessjuk fobi när det kommer till att våga kritisera Islamister och stå upp för vanliga sekulära muslimer. Men ändå är det den här sortens fega Svenskar som det finns allra mest av. Röster som denna är sällsynt: http://www.dagen.se/opinion/debatt/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/

Och det gör mig bekymrad. För om vi ska dra en parallell till invandringspolitiken, så kommer det bara bli värre med åren i och med att ingen vågar tala kritiskt om vad det är som händer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik