Är rasism verkligen det värsta som finns?

Det var en stor skandal i England för nån vecka sen. För att sammanfatta väldigt kort: Pedofilgäng beståendes av Pakistanska män våldtog 1'400 barn under 16 års tid. Detta var flickor så unga som 11 år som blev systematiskt gruppvåldtagna och fraktade runt i Norra England och sålda till andra män som också fick våldta dom. Kommunen och polisen i Rotherham var fullt medvetna om vad som pågick men dom vågade inte göra nånting åt det för att dom var rädda för att bli kallade rasister. Detta är ingen överdrift, du kan läsa om det själv genom att klicka här.

Personalen fick t.o.m. uttalade order från sina chefer om att absolut inte gå ut med vilken etnicitet förövarna hade... Vilket självklart gjorde det svårare att identifiera förövarna och höll även pakistanska samhällsledande figurer utanför hela fallet. Ifall dom här ledarna visste vad som pågick så hade dom kunnat hjälpa till så att fler barn inte blir våldtagna. Men det gjorde dom inte, för det hade vart rasistiskt att informera dom. Varför i helvete tror dom här myndighetsfigurerna att pakistanierna skulle VILJA att systematiska gruppvåldtäkter på barn sker? Dom här poliserna och kommunarbetarna antar att barnvåldtäkt är någon slags utländsk kultur som dom inte får ifrågasätta.

Så, vad är det som har hänt här? Polisen och kommunen lät unga tjejer bli brutalt gruppvåldtagna gång på gång för att dom tyckte att kommunens anti-rasistiska rykte var viktigare än att stå upp mot våldtäktsmän.

Vems fel är allt detta? Självklart så är det pedofilernas fel, polisens fel, kommunens fel, men även hela samhällets fel: för även i Brittiska samhället finns det nån slags idé om att det absolut värsta man kan göra är att kritisera en utlänning. För tydligen så är det absolut värsta en människa kan vara en rasist. Inte en pedofil. Inte en pedofilmedhjälpare. Utan rasist. Idén som råder i samhället är att det är värre att ha fördomar om människor än att hjälpa någon gruppvåldta ett barn. Men jag snackar inte bara om England här. Jag snackar om Sverige. För jag har märkt precis samma sak med det här fega patetiska landet.

Aftonbladet och SVT och Expressen skrev om det här som en pedofilskandal av historiska mått, men ändå så ägnar dom bara en eller två korta artiklar åt det som om det vore som vilken annan skvallernyhet som helst, som att det ligger på nivån av Nicki Minaj arsleimplantat. Vart fan är samhällsdebatten? Varför gör inte SVT ett reportage om hur långt det har gått med den här absurda rädslan att bli kallad rasist i det västerländska samhället? För det är nämligen den rädslan som nyligen gav upphov till 1400 VÅLDTÄKTSOFFER. Jag vet inte vad som är värst. Att det här faktiskt har hänt, eller att ingen vill göra något för att förhindra samma utveckling här i Sverige.

För samma sak pågår redan här i en mindre grad och det finns det hur många exempel som helst på. Vare sig det är lärare i skolor som inte vågar disciplinera utländska elever när dom beter sig illa, eller våra svenska politiker och myndighetspersoner som inte vågar ställa krav på invandrare. Måste jag ta upp hälsningsbråket här också?

Det största hotet mot det Svenska samhället är inte nynazister, det är militanta Islamister. Det har Säpo gått ut med själva. Ändå är det ingen som pratar om det. Det får inte alls lika mycket utrymme i media som nazistdemonstrationer. Kan det vara på grund av ordet ”islamofob” som egentligen bara är ett nytt sätt att kalla någon för ”rasist”? Det finns redan islamistiska organisationer i Sverige och vi låter islamister få fotfäste för att vi är rädda att bli kallade rasister. Kolla på den härdokumentären om du vill se hur England ser ut när det kommer till islamister också. Det är inte vackert.

Vi har journalister och politiker som rent ut ljuger om invandringen. Dom påstår att Sveriges invandringspolitik värnar om de mest utsatta flyktingarna men den absoluta majoriteten av alla invandrare är inte asylsökande. Asylinvandringen utgör minoriteten av all invandring. Den absoluta majoriteten av invandrare är alltså inte folk vi tar emot för att rädda deras liv.

Sen finns det en hel del asylbedrägeri som pågår också, folk som söker asyl i Sverige när dom egentligen redan har uppehållstillstånd och skydd i ett annat land. Finns många rapporter från människor som arbetar på migrationsverket som politikerna borde ta på större allvar, men det gör dom inte. Jag undrar varför?

Och sen finns det ingen som förstår hur SD kunde få 13% i riksdagsvalet, trots att svaret har vart under näsan på dom hela tiden. Alla är rädda för att bli kallade rasister och därför vågar dom inte agera för samhällets bästa. Den rädslan har paralyserat folk. Du kan bli av med både jobb och vänner ifall du får den stämpeln på dig.

För det absolut värsta man kan vara i Sverige är ”rasist”. Det är inte våldtäktsman, det är inte hustrumisshandlare, det är inte barnmisshandlare, det är rasist. Det är det mest laddade ordet i hela landet. Vi lever i ett så extremt PK-klimat så att på nått sätt anses det vara värre att ha vissa sorters tankar, än att utföra vissa sorters handlingar.

För mig har det alltid vart väldigt tydligt att det finns en skillnad mellan tankar och verklighet. Tankar är nånting man har i huvudet. Verklighet är nånting utanför huvudet. Det finns människor som hävdar att tankar leder till handlingar. Dom människorna har fel. Tankar leder inte till handlingar. Jag kan ha hur många tankar som helst i huvudet utan någon vilja att utföra dom. Jag tänker på att mörda folk varenda dag, det betyder inte att jag vill göra det på riktigt.

En aktiv VILJA leder till handlingar. Det finns nämligen en skillnad mellan tankar och vilja också. Ifall det INTE fanns en skillnad mellan tankar och vilja, så hade vi allihop varit psykotiska robotar som bara blint agerar på varenda tanke och impuls som dyker upp i huvudet. Och det är vi inte. Så uppenbarligen finns det en skillnad. Det krävs mer än fula tankar för att man ska agera.

Om jag står framför dig och fantiserar om att skära av ditt huvud, så kommer du inte veta om det. Du kommer bara stå framför en människa som inte utför någon handling överhuvudtaget. Om jag däremot aktivt bestämmer mig för att börja skära av ditt huvud, det är först då du märker det. Slutsatsen att dra här är alltså: Det spelar ingen jävla roll vad någon tycker och tänker. Det enda som spelar roll är hur dom beter sig, för det är det enda som har en aktiv påverkan i verkligheten.

Men tror du att PK-folket tänker på det här sättet? Nej. Dom värderar tankar över handlingar. Dom fokuserar alltså mer på vad som inte händer i verkligheten, än vad som händer i verkligheten. Och när man har en så pass snedvriden fokus, vad säger det om ens förmåga att bedöma vad som är ett riktigt problem?

Rasism är inte det värsta som finns. Rasism är snarare väldigt naturligt. Våra hjärnor är istortsett kopplade så att det blir väldigt lätt för oss att göra generaliseringar, och vem FAN har inte fördomar om andra människor? Om någon påstår att dom är fria från fördomar så är dom en lögnaktig säck med skit.

Varenda invandrare som kollar på den här videon kommer känna igen sig när jag säger följande: ALLA invandrargrupper i Sverige säger att det är fel med rasism. Bosnier, Turkar, Araber, Afrikaner, varenda etnicitet. Frågar du dom om dom är emot rasism så säger dom ”Ja, självklart”. Finns inte en enda utlänning som inte är emot det, och det gör dom tydligt för dig... Men sen går dom och snackar hur mycket skit som helst om zigenare och somalier. Det är HELT absurt. Du vet PRECIS vad jag menar! Alla invandrare är emot rasism, fast inte när det handlar om zigenare. Det är liksom en frizon. Ett folkslag där lagarna för rasism helt enkelt inte gäller, för det är självklart att dom är tiggare och tjuvar och spåkärringar hela bunten. Det där är sånt ENORMT hyckleri som du hittar bland invandrare.... Dom klagar på fördomar och sen säger dom att alla Svenska tjejer är slampor som aldrig vill gifta sig.

Men är dom här rasistiska invandrarna dåliga människor för det? Absolut inte. Dom är bara dumma i huvudet. Som många andra i samhället.

Rasism är faktiskt inte så jävla illa. Vad är då rasism? Jo, rasism handlar om människosyn. Och man kan ha en människosyn utan att agera på den. Man kan ha fördomar, eller rentav ogilla ett visst folkslag utan att bete sig illa mot dom. Jag ogillar hela mänskligheten men jag är inte en seriemördare och jag är inte otrevlig i vardagen heller.

Så lägg ner det här överdrivna jävla gnället. Rasism är korkat. Det är en defekt tanke-bana. Och vi borde göra nånting åt det, men det borde vi göra åt ALLA former av idioti. Rasism är inte exceptionellt på något sätt överhuvudtaget, och det är ABSOLUT INTE det värsta som finns.

Men jag fattar grejen. Jag fattar varför rasism anses vara värst. När man tänker på rasism så drar man associationer till slaveriet i USA på 1800talet, nazisterna i Tyskland på 40-talet, USA på 50-talet. Duvet, historiska hemskheter som man hört talas i skolan och överallt annars i samhället. Alla känner till koncentrationsläget Auschwitz. Men hur många känner till koncentrationslägret Gulag? Rasism, som ideologi, har gett upphov till mycket mord och förtryck. Men faktum är att kommunistiska diktaturer har ett högre antal dödsoffer än vad nazismen har. Och dom dödade inte folk på grund av etnicitet, dom dödade folk för att dom hade fel åsikter.

Finns det nån människa som skulle på fullt allvar påstå att det är bättre att bli avrättad för att man har ”fel åsikt”, än att bli avrättad för sin hudfärg? Det är ju fortfarande död på grund av intolerans det handlar om. Vad är skillnaden egentligen? Om du sitter i ett koncentrationsläger på grund av din hudfärg, eller på grund av din åsikt, vad är skillnaden? Du sitter fortfarande i ett koncentrationsläger.

Jag förstår varför det KÄNNS som att rasism är värre än nånting annat, för det är ju den bilden man blir ipumpad hela tiden. Men känslor är förrädiska, och när man tänker efter: så är den egentliga verkligheten att rasism inte är värre än nånting annat. Idioti är alltid idioti. Förtryck är alltid förtryck. Det finns många olika hemska saker och vi borde ta alla på lika stort allvar. Vi borde belysa alla former av orättvisor och tyranni. Inte bara dom som är populära bland vänstervridna högstadielärare.

Jag tänker inte uttala mig om vilken ideologi av kommunism och nazism som är ”godast i tanken”, för poängen är att i praktiken så kan man missbruka vilken ideologi som helst för att göra dom hemskaste sakerna. Vare sig det är nazism, kommunism, kristendom eller Islam. Alla dom här sakerna har gjort sig skyldiga till väldigt mycket hemskheter i nutid och genom historien. Det finns väldigt många olika sätt att tolka ett och samma koncept på, och det borde fler människor bli medvetna om. Det finns många olika sätt att kränka någons människovärde på, och rasism är inte det värsta. Att straffa en människa för att dom tänker är rätt långt upp på skalan också. Och det finns egentligen inte nått som är det värsta. Allting är lika illa.

När ISIS halshugger kristna barn och säljer kristna kvinnor som sexslavar så handlar det inte om hudfärg. Det handlar om religion. Häxbränderna på medeltiden hade absolut ingenting med rasism att göra, men det är ännu en lågpunkt i mänsklig historia. Att mörda folk på grund av sin egen vidskeplighet. Är det rasism? Nej, men det är riktigt jävla illa.

Så. Är rasism det värsta som finns? Nej, det värsta som finns är äckliga fega vita människor som låter ett barn bli våldtaget i flera år utan att ingripa, bara för att dom är rädda att få en ytlig stämpel på sig. En stämpel som har tappat all betydelse. Det är det värsta som finns.Kommentarer

 1. Intressant blogg, kommer definitivt att återvända.

  Som du säger så lider vårt samhälle av en sjukdom som gör att man inte får uttala sig om man är svensk eller har svenska föräldrar (i Sverige då givetvis), man måste liksom ha en anknytning till invandring för att ha tillåtelse att tala i frågan, det är oerhört tragiskt och ibland anser jag nästan att vi svenskar förtjänar det öde som kommer drabba oss.
  Mvh och fortsätt leverera klockrena analyser som du gör.

  SvaraRadera
 2. Det finns många saker som
  Är värre än att någon är rasist det är en bagatell även om det är en defekt tankebana. Att någon skriver ett inlägg på
  Avpixlat eller är rasist är en bagatell i jämnförelse till att hålla barnmisshandlare, våldtäktsmän och pedofiler bakom ryggen något vissa journalister gjort under denna valrörelse tydligen har de åsikten hellre pedofiler och barnmisshandlare och våldtäktsmän än rasister. Händelsen i England får mig att undra hur många liknande fall det finns här i Sverige.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik