Hjälpa på plats = Rasistiskthttp://www.ansa.it/english/news/general_news/2014/06/12/dalai-lama-says-help-refugees-with-peace_1d34387a-150a-47db-8a75-a2ae389705d5.html

Dalai Lama tycker att man ska hjälpa flyktingar på plats och förebygga problemen i deras länder så att man kan sträva mot en långtidslösning där dessa flyktingar kan känna sig trygga i sitt eget land, med sin egna kultur och sina släktingar & vänner. Vilket jag kan förstå. När min familj flydde från Bosnien så var det många släktingar som inte fick följa med till Sverige, och du kan ju tänka dig hur det känns för människor som kommer ifrån kulturer där familjen är väldigt starkt betonad.

Det som är så hysteriskt roligt med den här artikeln, dock, är att självaste Dalai Lama – som har blivit tilldelad Nobel's fredspris och anses vara ett upplyst helgon – har PRECIS samma ställning till flyktingpolitiken som SD har. HAHA! Ska vi börja kalla Dalai Lama för en smygnazist nu? Ska vi bannlysa honom från att någonsin närvara vid en Nobelmottagning, så som vi gjorde med Jimmie Åkesson? FÖR GUUUUUD VILKEN NAZIST DEN DÄR JÄVLA BUDDHISTEN DALAI ÄR ASSÅ, HUR VÅGAR HAN ENS TÄNKA I DOM DÄR BANORNA!? 8D HAN ÄR EN NICKDOCKA ÅT EXTREMHÖGERN

Men på en seriös not: Sverigedemokraterna vill hjälpa flyktingar i sina hemländer för att dom anser att det är mer effektivt och skulle kunna hjälpa fler människor. För mycket invandring är inte bra varken för Sverige eller för människorna som tvingas lämna allt dom känner för ett helt främmande land. Tänk dig själv hur det skulle kännas om krig bröt ut i Sverige och du behövde fly till något obskyrt jävla ställe som har helt främmande seder och inte är likt hemlandet på nått sätt? Tänk dig om du behövde fly till Saudi-Arabien? Ett land där porr är olagligt och man inte får ha sex utanför äktenskap. Många flyktingar kommer ju till Sverige och bara längtar tills dom kan åka ”hem” igen.

Men man behöver inte hålla med Sverigedemokraternas förslag. Man skulle istället kunna diskutera vad som är en effektivare och mer human lösning, ifall man inte tycker att SD's lösning verkar human och effektiv. Men det gör man inte. Man diskuterar inte. Istället så ägnar man sig åt löjliga konspirationsteorier där man på fullt allvar tror att man kan läsa någon annans ”egentliga” tankar, och så säger man: ”Nej, du är rasist! Du vill inte hjälpa någon egentligen, du vill bara inte har fler BRUNA människor i Sverige!!!”

Men när man stirrar sig blind på hudfärg sådär pass mycket, vem är det som är den riktiga rasisten egentligen? Det går ju inte ens att förklara hur fruktansvärt absurt det är att vilja ta in en massa flyktingar BARA för att man ska kunna klappa sig själv på axeln och säga: ”SE! JAG TYCKER OM BRUNA MÄNNISKOR! JAG ÄR INTE ALLS RASIST!” ...När det visar sig att man faktiskt skulle kunna hjälpa dom mycket mer genom att hjälpa på plats.

Det handlar ju inte ens om politik och medmänsklighet isåfall, det handlar bara om den typiska Svenska rädslan för att bli stämplad som R-ORDET. Men varför ska vi hjälpa folk sämre, bara för att SD är dom enda som för det här förslaget? Varför ska Sveriges framtid riskeras bara för att det finns människor som är fega och inte vet vad ordet ”rasist” betyder? Varför lägger vi inte ner alla stämplar och bara tänker på allas bästa istället? Det är helt enkelt inte hållbart att förvänta sig att Sverige ska kunna ta hand om alla flyktingar i världen. Andra länder måste ta sitt ansvar också.


Den här videon ger ett helt nytt perspektiv på hur defekt Sveriges invandringspolitik är: https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

Kom ihåg att: om invandring är ett problem så är det inte invandrarna som är problemet. Problemet är invandringspolitiken och politikerna som har bestämt den politiken. Jag tycker att presentationen är fantastisk och verkligen hjälper att förklara och ge en bild av verkligheten. Man får ett annorlunda perspektiv på siffrorna och vad det innebär att hjälpa människor på plats istället; När man hjälper på plats så hjälper man till att förändra landets infrastruktur till det bättre, genom att stärka det så pass att det kan ta hand om sina egna medborgare. Det är så missvisande att tro att man hjälper bäst med massinvandring när man egentligen bara förstör sitt eget lands infrastruktur och ser till så att andra länders förblir förstörda. Destruktivt på alla plan.

Det här betyder inte att man borde stänga gränserna helt. Jag kan förstå att vissa människor har speciella behov (homosexuella som flyr dödsstraff i sitt hemland, till exempel) och verkligen behöver fly till en annan plats i världen med annorlunda regler och värderingar. Men idén om att man hjälper mest genom stor invandring är missvisande.

http://sdkuriren.se/pa-besok-i-flyktingars-vardag/

”Efter en briefing på svenska ambassaden i Jordaniens huvudstad Amman med ambassadören, representanter från Migrationsverket och Sida, besöktes det jordanska parlamentet där möte hölls med ordföranden för det jordanska utrikesutskottet, Hazem Qashou. Qashou berättade om situationen i Jordanien och de ekonomiska utmaningar landet står inför orsakade av flyktingvågor. Han vädjade till omvärlden om ekonomiskt stöd till Jordanien för att kunna ta hand om flyktingarna på bästa sätt.”

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik