Utesluts från Röda Korset på grund av "rasism"

Bara i Sverige så kan en kriminell blatte få en 71-årig kvinna sparkad för att hon talar sunt förnuft.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18688847.ab

Aftonbladet skriver om hur synd det är om den brottsdömde 24-åringen och påstår lögnaktigt att han har fått "rasistiska svar", men hur fan är nånting hon säger rasistiskt? Om man lyssnar på hennes svar kan man lätt konstatera att hon inte säger nånting som borde kunna tolkas som ”rasistiskt” eller ”främlingsfientligt”. Vi kan inte hjälpa alla här i Sverige, men det betyder såklart inte att vi anser att några har ett mindre människovärde. Varför ska det vara så svårt att fatta? Det är enkel logik, och hudfärg har för fan ingenting med det att göra.

(Se till att lyssna på den första videon som är ocensurerad, lyssna inte på Aftonbladets sönder-redigerade vinklade version)
http://www.exponerat.net/sparkade-roda-korset-kvinnan-dod/

När jag tittar på klippet tycker jag det är tydligt att den äldre damen bara ser ett problem i samhället och har lite tankar på hur det skulle kunna lösas. Det FÖRSTA hon säger är: "Det finns olika sätt att se på det där", vilket gör det tydligt att hon inte är stenhårt fast vid sin egen åsikt, hon uppmuntrar snarare diskussion och oliktänkande.
Hon är INTE nån hängiven medlem i Ku Klux Klan och hon ser uppenbarligen inte ner på någon människa på grund av deras hudfärg. Att hon ens vågar vara sådär pass ärlig med en utlänning i ett vardagligt sammanhang säger ju allting, eller hur? Hon bemöter ju honom som en MÄNNISKA!! Hon har inte negativa föreställningar om honom på grund av hans hudfärg och hon utgår inte ifrån att "det är bäst om jag bara är tyst för han kanske misshandlar mig, det är sån kvinnosyn dom där bruna människorna har!"
DET FINNS INGET RASISTISKT MED HENNES BETEENDE OCH ÅSIKTER ÖVERHUVUDTAGET. Som Alexander Bard sa så ska man aldrig vara rädd för människor som talar klarspråk.

Lyssnar man på blatten däremot, så är han aggressiv och tar konversationen alldeles för personligt. Han är dålig på att uttrycka sig, det finns ingen förmåga till kritiskt tänkande närvarande (mot sig själv) och han försöker hela tiden leda konversationen mot: "SÅ DU HATAR OSS INVANDRARE ALLTSÅ?" Om något så besitter han "VI OCH DOM" tänkandet mer än vad den äldre damen gör. Om den äldre damen hade sagt: "Alla negrer borde slaktas!" så hade det kanske funnits något slags nyhetsvärde i det hela, men nu så valde bara Aftonbladet - DEN STÖRSTA NYHETSTIDNINGEN I HELA SVERIGE - att MOBBA en pensionär! DET är vad man får för att man är ärlig i dagens samhälle och vågar bemöta en utlänning på ett rakt sätt som med vilken annan människa som helst, en häxjakt av PK-media.

http://nyheteridag.se/fel-asikter-utesluts-ur-roda-korset-trots-nio-ars-ideellt-arbete/

Kvinnan som talade sunt förnuft heter Barbro och hon dog den 17 Juni i år. Det är väldigt tragiskt att hennes sista månader i livet gick ut på att bli uthängd som "rasist" av Sveriges röding-media, allt på grund av en kriminell idiot som inte ens vet vad fan ordet "rasist" betyder. Sveriges media tog parti för en hotfull kriminell invandrare istället för en ideellt arbetande pensionär. Vad säger det om Sveriges media? Och så har folk den jävla magen att hävda att Avpixlat är en vinklad sida!

Det är fruktansvärt udda att Sveriges media granskade skiten ur kvinnan som yttrade en harmlös åsikt, medan dom inte nämnde NÅNTING om blattens brottsregister eller hans klart dåliga karaktär: https://www.flashback.org/sp49471604
Läs bara hans blattiga tankebanor: "Walla, aboo, svär vid gud, du kissa på dig som barn när jag såg dig, jag kommer hem om några veckor visa hur jävla tuff du är då ditt smutsiga äckel."
Det är alltså en sån människa som får hela Sveriges media på sin sida... Medans en äldre dam som vågar vara ärlig med sina åsikter får en häxjakt.

Röda Korset's generalsekreterare Ulrika Årehed Kågström, som har en månadslön på 86'000 kronor, motiverade uteslutningen av en pensionär som hade arbetat gratis för RK i 9 år, med att säga: ”Om man inte står för alla människors lika värde kan man inte representera Röda korset”.
Att värna om rationell självbevarelse betyder inte att man hatar mörkhyade människor. Ingenting som Barbro sa tyder på att hon tyckte att vissa människor är mindre värda. Hon talade inte om en särskild folkgrupp, hon talade inte om hudfärg, hon talade i enkla termer om arbetslöshet i förhållande till befolkningsmängd. Sverige är inte det enda jävla landet i hela världen som ska ta emot alla krigsflyktingar, och det finns absolut ingenting rasistiskt med att INTE vilja se sitt eget land gå under totalt.

Som NyheterIdag's Chang säger i intervjun med Ulrika: "Om man har jobbat gratis i 9 år för Röda Korset, tror du verkligen man kan vara rasist i sånt fall?"
Dom som engagerar sig för Röda Korset vill antagligen bara hjälpa till. De är säkert inte medvetna om att man måste vara en radikal kommunist som stödjer totalt öppna gränser för att kvalificeras som en medlem i organisationen. Röda Korset är alltså en vänster-vriden sekt mer än vad det är en organisation som vill bidra till en bättre värld. Trots allt, är inte yttrandefrihet en av de viktigaste grundpelarna för ett sunt samhälle?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik