Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"
Blatte - ett ord som betyder "kackerlacka" på franska, vissa hävdar att ordet har sitt ursprung från "blattodea": https://en.wikipedia.org/wiki/Blattodea

En "blatte" är en invandrare som tror att han är 50 Cent. Denna utlänning kommer från t.ex. Irak, bor i Sverige, men får sin identitet från ghetton i USA. Blatten tror felaktigt att han kan relatera till de mörkhyade som bor i Compton. Blatten lyssnar på alldeles för mycket Hip-Hop och ser på alldeles för mycket Scarface, till den grad att han börjar idolisera kriminalitet och materialism.

"Blattar" är utlänningar som vill leka gangster och tycker att det häftigaste man kan göra är att behandla människor illa, helt utan anledning. Svenska tjejer kallar dom gärna oprovocerat för "horor" och svenska killar vill dom råna på deras mobil bara för att få känna sig överlägsna, inte för att dom behöver pengar. Blatten rånar inte för att han måste få ihop pengar till mat, blatten rånar för att han vill ha "flashiga prylar" så han kan få "respekkt". I blattens värld så är kriminalitet nånting häftigt.

Att vara en blatte handlar egentligen mer om beteende än vad det handlar om etnicitet. "Blatte" syftar på en människa som är antingen icke-Svensk eller icke-vit, och beter sig åt som en gangster-stereotyp. (Personen kan alltså vara Arab eller Afrikan, men även Bosnier eller Italienare.) Men det är fullt möjligt för vita Svenskar att vara blattar också, fast då kanske "wannabe-blatte" vore mer passande då det handlar om en Svensk som låtsas vara en invandrare som låtsas vara en "gangster nigga" från USA.

Blattens identitet grundar sig i personlig osäkerhet kombinerat med en överdriven kaxighet. Blattar söker bråk för att hävda sig, och du kan aldrig tala om för en blatte att han har gjort fel utan att han exploderar totalt och pratar om "din mammas fitta". Hos blatten finns det ingen självdistans.

Ordet "blatte" har på senare år blivit synonymt med "invandrare", vilket är helt fel. "Invandrare" är en neutral term för att beskriva en människa som flyttat till ett annat land. "Blatte" är negativ slang för att beskriva en stereotyp. Det är absolut INTE samma sak, och orden är absolut INTE synonymer. 

En vanlig invändning man stöter på när man beskriver ordet "blatte" på det sätt som jag gör är från vissa invandrare som säger: jag är stolt blatte också men jag beter inte mig som de ni beskriver jag har aldrig kallat någon för hora eller varit elak mot någon och för det är jag en jätte stolt blatte.

Men blatte utan blatte-beteende är ingen blatte! Blatte är ett skällsord för invandrare som beter sig illa. Det betyder inte "utlänning". Försök att tänka på skillnaden mellan ordet "svart" och ordet "nigga", så kanske du förstår. Chris Rock gjorde en stand-up där han förklarar skillnaden mellan "svarta människor" och "niggas" , klicka här för att se. Samma skillnad finns mellan "invandrare" och "blattar".

Blattar är anledningen till varför mycket rasism skapas, då upprepade möten med dessa enskilda individer väldigt lätt kan skapa hat och fördomar. Man kan tycka att detta må låta överdrivet, men man ska inte underskatta hur mycket skada blatten hinner åstadkomma på bara en vecka. Att kalla förbipasserande tjejer för "svennehoror" och söka bråk över småsaker (som att någon tittar på blatten i mer än 3 sekunder) är en vardagsrutin för blatten. Blattar förstör för alla invandrare som beter sig åt som vanliga förståndiga människor, och man ska aldrig blanda ihop ordet "invandrare" med "blatte".

Om det fortfarande inte är tydligt för dig, här är ett vardagsexempel på blatte-beteende:
Blatte till främmande Svensk tjej: Eyyy din svennehora, sug min kuk, hur mycket kostar du?
Svensk tjej: Du är en vidrig jävla idiot.
Blatte till främmande Svensk tjej: DIN FUCKING RASIST!

Och om det inte ännu framgått, med all tydlighet, så är jag ironisk när jag använder begreppet om mig själv: http://argblattetalar.blogspot.se/2014/07/varfor-kallar-du-dig-sjalv-for-blatte.html


Kommentarer

  1. Det är en bra definition. Men tyvärr har den drunknat i PK-klimatet och kommer alltid att förknippas med rasism. Ungefär som att massmedia har våldtagit ordet nät-troll och fått korkade svenssons att tro att det är detsamma som "näthatare".

    SvaraRadera
  2. https://samnytt.se/allas-lika-varde-betyder-sin-motsats/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik